fredag 4. november 2011

Nye lunsjretter idag!

 over: Kreativiteten blomstrer om dagen og etter møte med et par leverandører og utveksling av suksessoppskrifter fikk jeg "byttet" til meg denne: ( vi har laget en egen vri på den altså!):
Olivenbrød smurt med pesto. Toppes med spekeskinke, soltørkede tomater i olje, finrevet norwegia. Stekes på varmluft i 7 minutter og legges i disken. Derfra griller vi dem litt når kunden vil ha dem, topper den med Ruccola og serveres med en skål med hjemmelaget hvitløksdressing! Smaksbombe! Vi laget først 10, men innså raskt at det var aaaaltfor lite! Så kanskje tar vi denne fast inn på lunsjen! Artig å teste nye ting og ikke minst artig at kundene er klare til å prøve noe nytt!
får vi konstant spørsmål om low carb mat.... Vi jobber med saken og "lower" at vi skal bli best i byen på akkurat det!!! Idag mekket jeg, etter inspirasjon fra forrige Oslobesøk ( Fru Hagen): Ovnsbakt omelett med bla fetaost! På bildet se dere brød til, men det er jo bare å sløyfe! Jeg elsker jo alt av egg og egg er supersunt og virkelig LOW CARB!!!! 
We will get there!!

Det var alt for idag! Håper du har hatt en finfin dag, for denne dagen får du aldri igjen! 
God helg!
camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar